Om Oss

Om Oss

R&S Veterinärpraktik


R&S Veterinärpraktik har funnits sedan den 8 April 2013 i Uppsalas stadsdel Gottsunda. Vi har en lång erfarenhet och erbjuder hög kompetens med personlig vård för den enskilda patientens önskemål i en trygg och lugn miljö. Vi är en liten, kompetent och personlig klinik som kan erbjuda dig och ditt djur det mesta. Kompetens, trygghet och god kommunikation är ledord i vårt arbete tillsammans med dig som djurägare, för att hålla ditt husdjur friskt. 


Vi behandlar hundar, katter och andra smådjur.

Tanken bakom kliniken är att skapa en lugn och välkomnande miljö där djur och djurägare skall trivas. Det ska alltid finnas tid och utrymme till att förklara ditt djurs tillstånd, till att besvara dina frågor och lyssna på dina bekymmer rörande djuret. På R&S Veterinärpraktik träffar du alltid samma veterinär. På så sätt slipper du upprepa dina förklaringar och självklart är det en fördel eftersom veterinären lär känna dig och ditt djur.


På R&S Veterinärpraktik säljer vi även hund och kattfoder av bland annat märket Hills. Det erbjuds dessutom kostrådgivning och annat spännande med omtanke för dig och ditt djur.


Varmt Välkomna!

Vi är professionella och legitimerade veterinärer med många års erfarenhet.

Utbildning


PhD i Veterinary Parasitology

Svensk Veterinärlegitimation

Erfarenhet


Hund, Katt m.fl.